2012 m. gegužės 10 d., ketvirtadienis
Naminė riccota su žolelėmis
Iš tiesų net nežinojau, kad tai rikota mes gaminame. Sakiau imsiu ir pavadinsiu "užtepėle", bet visai netyčia pamačiau internete receptą identišką :D
pakelis kefyro (mes imam vidutinio riebumo)
žalumynų
česnako
Kefyrą dedame į šaldiklį iki kol sušals. Išėmus nulupame plėvelę ir dedame į kiaurasamtį ir leidžiame ramiai nuvarvėt. Kol nenuvarva geriau jo nemakaliuot. Kai jau ramiai išsivarva perkeliam į indelį ir dedam krapų, česnako. Mes mėgstam tept ant batono.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
geras šis receptas.
AtsakytiPanaikintiČia ne ricotta - tikra ricotta kitaip gaminama ;)
AtsakytiPanaikinti