2012 m. sausio 22 d., sekmadienis

Koldūnai su vištiena


Tešla: 500kg miltų, 1 kiaušiniai, 250 l vandens/pieno, druskos
Faršas: 300g vištienos krūtinėlės (galima dėt kiaulienos sumaišytos su jautiena), 1 kiaušinis, 1 svogūnas, pipirų, druskos, peletrūno šaldyto (labai skanu su juo), petražolių šaldytų, krapų šaldytų, alyvuogių al., svogūnų pakepimui

Tešlos visus produktus gerai suminkius, padėti tešlą pabūt šaldytuve. Gaminau su turima metaline forma. Faršui mėsą susimaliau, pasikepinau svogūnus ir pridėjau visa kita. O tada blynas po, po gabaliuką mėsytės į skylutes ir blynas ant. Išėmus gerai pabarstom miltais. Verdam ir valgom :)

2 komentarai:

  1. Visus metus valgiau koldunus su paukstienos idaru o siandien pamaciau, kad ten sraige nesumalta. Eina sau, visus metus valgiau koldunus su sraigemis... :(
    Reiks tikrai vaziuot is tos Lietuvos. Ne tik, kad art uz mazus pinigus, bet dar ir vabzdzius valgit. Lietuvoje nei uzsidirbsi, nei pavalgysi ir net nepragyvensi... :(

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...