2012 m. sausio 3 d., antradienis

Gryno kašmyro kelnės ir suknelė iš seno megztinio

Parkraustysiu čionai dar vieną senojo blog'o įrašą:
"Vieną dieną užmačiau turguje geros kokybės gryno kašmyro megztuką. Aš mėgstu karts nuo karto nusipirkt megztinių suvėlimui, bet pati juos įkišu į skalbimo mašiną ir paleidžiu skalbt ant 60C laipsnių. Žodžiu, nupirkau aš jį už 6lt ir galvojau pasiūsiu Emutei tuniką į darželį eit. Aš ją pasiūt pasiuvau, bet truputėlį per puošni gavos. Na o iš rankovių dar pasiuvau Liucijai kelnytes.

Suknelę kai ėmiausi siūt, tai pasidėjau ant viršaus tinkamą jai šiuo metu suknelę ir apsipiešus sukirpau. Kirpdama palikau megztinio apačią neliestą. Šonus susiuvau su mašina trikotažine siūle, o gal net ir paprasta? Vis tiek niekas neįra kai jie susivėlę būna. Pažastų srityje šiek tiek palenkiau vidun ir susiuvau rankomis. Apačioje prisiuvau pirktinę nertą, medvilninę juostelę.

Kelnių iškarpai irgi pasinaudojau turimu rūbėliu. Pridėjau kelnes, apsipiešiau ir sukirpau. Bet dariau praktiškai per visą turimą rankovės ilgį. Nesvarbu, kad gerokai per didelės gausis - labai jau gaila buvo nukirpt. Tiesa, pačių rankovių neperkirpinėjau. Kirpau tik klyno ir viršaus srityje.



Priekyje ir užpakalyje susiuvau su mašina. Tada dar šiek tiek pakirpau pažemindama juosmenį priekyje.



Prisismaigsčiau nuo suknelės likusią megztinio apačią ir prisiuvau kaip juosmenį
p.s. dabar jei siūčiau padaryčiau su įveriama gumyte tą atvartėlį, nes vis tiek per laiką išsitampo, žiūriu.


Nugaroje susiuvau juosmens galus. Na štai ir viskas! Turim dabar gražutėles, šiltutėles kelnytes vos už kelis litus.


2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...