
4 kiaušinių tryniai,
4 š. cukraus,
1/2 st. tirpinto sviesto,
1/2 s. grietinės,
1pak. vanilinio cukraus,
1/2 a.š sodos,
3-4 st. miltų
Kiaušinius išsukt su cukrumi. I grietinę suberiama soda, išmaišoma ir supilama į trynius. Nekarštas sviestas supilamas į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberiamas vanilinis cukrus, miltai ir minkoma tešla. Į keptuvę dėti gniužuliukais.
Gaunasi gan minkšti riešutėliai. Šiaip tiktų ir grybukams kokiems, o kepiau štai tokia keptuve juos.
Receptą nukopinau iš knygos "Lietuviški valgiai"
O čia mūsų tetukas klijuoja su "rududu" juos :D

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą