2012 m. balandžio 26 d., ketvirtadienis

Ema piešia

Noriu pasidžiaugt Emutės piešiniais. Pažiūrėjo aną dieną nuotabų dokumentinį filmą "Gyvasis vandenynas" apie vandenį ir toks jausmas "atsirišo" vaikui kūrybiniai sugebėjimai. Serga ji šiuo metu, vis namie tupinėjam, tai piešia ir piešia. Pripiešia visokių žuvų, banginių(reiks ir tuos pafotkint) ir portetų seriją padarė :D

Tas dešinėje, tai tetukas, o šalia Liucytė lovelėje guli. Dar kažkokius rutuliukus tečiui apačioje nupiešė? Bandžiau išsiaiškinti kas tai, tai sakosi, kad kalba apie kažkokius rutuliukus, kurie tečiui pasveikt leis. Mat ir tetis šiuo metu sirguliuoja gerokai.

 Na o tas kairėje, tai aš- mama :D Dar vienas kiek kitoks yra mano portretas, bet visur mama su suknelėmis visokiomis gražiai pamargintomis, gėlėmis ir taškeliais papuoštomis būna. Ir man dar širdelę nupaišė :)


Žuvų ir banginių serija. Tiesa, visos žuvys sakė šypsosi :)


Pasirodo, tas dešinėje ne žuvis o jos žiurkėnukas Braškė :) Kairėje tai vandenį piešė. Gaila, kad nebaigė, nes nu nuostabiai ji spalvint buvo užsiėmusi.
 Kažkokių burbuliuojančių rutuliukų serija
 Papūga ir 1-asis mamos portretas. Papūgai apačioj netyčia susidarė kringeliai netikėti, tai užspalvino ir "paslėlė", kad "neprakakotų" :D Beje, tam mano portrete akys ne tie per centrą rutuliai, o virš jų tokie mažučiai taškeliai :D Dar mamos sakė taškuoti žandai (strazdanoti) ir burna didelė, nes juokiasi :)


3 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...