2012 m. vasario 6 d., pirmadienis

Vilnoniai maišeliai šildyklėms

Kad jau taip mirtinai šalta, tai norisi tik šiltinanačiais reikalais rūpintis. Man visad tokiu metu noris labai megzt, o mezgu dabar liemenę kuriai nors iš panų arba abiems :D Mat Liucytė žaibo greičiu artėja prie Emos ūgio rūbelių :D

Na o dabar parodysiu kelis senesnius gaminukus, tai šiek tiek padailinti maišeliai šildyklėms, o pas mus jos vyšnių kauliukų. O buvo taip, kad mane vis nerimas imdavo, kad vaikų nenudegint ta šildykle kai išimi iš mikrobanginės ir dar labai greit atvėsdavo. Būdavo vynioju į visokius pledukus, skaras ir t.t., tai ėmiau ir nuvėliau, nes sumąsčiau, kad per vilną taip nedegins ir šilumą ilgai laikys. Šiaip būtų galima ir pasiūt net iš kokio suvelto megztinio. Jis turėtų irgi gerai šilumą laikyt, o ir mielas tuo pačiu būtų.

Šis buvo gamintas Domirai kokiais 2007 metais. Ją vis laringitai mūčydavo, tai šildyklės žiemą dažnai prireikdavo. Iškarpa jos labai paprasta- stačiakampis trečdaliu didesnis nei norimas gaminukas, o tos kojeles lyg du ovalai skirtingų dydžių. Galva, tai pusė veltinuko leliukiško :D Paskui prisiuvau, ausis prinėriau ir akis išsiuvinėjau. Gėlę sesė Justė pagamino.

Šitą pagaminau prieš Emutei gimstant, kad būtų kuo pilviuką pašildyt jei skaudės :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...