tag:blogger.com,1999:blog-7530401454318579694.post6799803942040425192..comments2024-01-25T17:25:53.563+02:00Comments on Inciutės blogas: Uzbekiškas plovasAsta Inciutėhttp://www.blogger.com/profile/09928969721016897107noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7530401454318579694.post-34096422678756373632012-11-09T15:35:04.604+02:002012-11-09T15:35:04.604+02:00Kaip tie auksaspalviai ryžiai gardžiai atrodo... n...Kaip tie auksaspalviai ryžiai gardžiai atrodo... niam niamToanjahttps://www.blogger.com/profile/03395028759782978700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7530401454318579694.post-376984156016164522012-06-29T09:45:44.545+03:002012-06-29T09:45:44.545+03:00eina sau kaip skaniai skamba :) dėkui tau už patar...eina sau kaip skaniai skamba :) dėkui tau už patarimą ;) nusipirksiu visų sėklyčių, uogyčių ir gaminsim patobulintai ;)Asta Inciutėhttps://www.blogger.com/profile/09928969721016897107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7530401454318579694.post-45125330742839558282012-06-25T10:35:04.713+03:002012-06-25T10:35:04.713+03:00jei galima patarti, tai kai iskepi svogunus juos r...jei galima patarti, tai kai iskepi svogunus juos reikia isgriebti is aliejaus, iskepi morkas - isgriebi, sudedi mesa dalimis (kad nekristu temp), apkepi - isgriebi. tada viska pabaigoje jau kartu sumaisai, uzdedi ryzius ir uzpili verdanciu vandeniu :)tada niekas nesudega, o aliejui atiduoda skoni palaipsniui. ir rekomenduociau paskaninti kuminu (seklytemis) ir raugerskio uogomis dziovintomis :)(net seiles isskyre berasant, mano vyras plovo gaminimo fanatas, tai daznai ragaujam :D)Sansara :)noreply@blogger.com